Linkek a témában:
Libamáj terrine házilag karácsonyra
Hozzávalók (10 adag):1 kb. 50-60dkg súlyú, friss hízott libamáj
kb. 1dl Tokaj aszú (vagy más édes bor, pl. fehér portói, Sauternes)
só, fehérbors
Meghatározás
A lúd, liba, ludak, libák bemutatása. Ezenkívül számtalan receptet, érdekességet és cikkeket is találhatnak a témáról. A lúd háziasítása, libafajták, hasznosításuk, tenyésztés, libából készült ételek, receptek, ludak mesékben. Ludak tenyésztése.
Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!